AYM Başkanvekili Gökcan Kaymakam Polat’ı ziyaret etti

Okuduğunuz haber
ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

İskilip’te Geleneksel Arefe duası yapıldı

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

İskilip Kaymakamlığı bayramlaşma programı kapsamında; İlçe genelindeki mezarlıklarda Şehit kabirleri ziyaret edilerek, Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

GÜNDEM      09 Nisan 2024 - 17:36     0

ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

 

Programa, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Hakan Güven, İlçe emniyet Müdürü Önder İstanbul, Daire Amirleri ve Şehit ve Gazi yakınları katılım sağladı.

 

Program hakkında açıklamada Bulunan Belediye Başkanı İsmail Çizikci; “Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat, Ak Parti İlçe Başkanım Mehmet Demirci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal ve Daire Amirlerimiz ile birlikte; Vatanımız için gözünü kırpmadan mücadele eden ve bu uğurda Şehit olmuş Aziz Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik.

 

Yüce Allah bizlere nice nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bozulmasın inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ