HALLI-DER’DEN BAŞKANA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
TOKİ İÇİN KAPSAMLI ZEMİN ETÜDÜ ÇALIŞMASI

TÜRK EĞİTİM-SEN İSKİLİP’TE BULUŞTU

Anasayfa   /    Gündem    /    TOKİ İÇİN KAPSAMLI ZEMİN ETÜDÜ ÇALIŞMASI

TOKİ İÇİN KAPSAMLI ZEMİN ETÜDÜ ÇALIŞMASI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük dün gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ile Toplu Konutla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

GÜNDEM      08 Haziran 2022 - 15:11     0

TOKİ İÇİN KAPSAMLI ZEMİN ETÜDÜ ÇALIŞMASI

 

Kaya, Belediyenin yaptığı zemin etüdü çalışmasının olumlu çıktığını, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından daha kapsamlı zemin etüdü İçin çalışmaları başlattıklarını söyledi.

 

Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya yaptığı açıklamada; İskilip Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük’ü Gazi Meclisimizde misafir ettik.

İskilip’imize yapacağımız TOKİ arsasına belediyemizce yapılan zemin etüdünün olumlu çıkması üzerine bundan sonraki süreçte Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından daha kapsamlı zemin etüdü İçin çalışmaları başlattık” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ