TOKİ İÇİN KAPSAMLI ZEMİN ETÜDÜ ÇALIŞMASI

Okuduğunuz haber
TÜRK EĞİTİM-SEN İSKİLİP’TE BULUŞTU

ŞEHİT AYBÜKE ÖĞRETMEN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    TÜRK EĞİTİM-SEN İSKİLİP’TE BULUŞTU

TÜRK EĞİTİM-SEN İSKİLİP’TE BULUŞTU

Türk Eğitim Sendikası İskilip Temsilciliği tarafından İskilip Belediyesi Atatürk Orman Çiftliği, düğün ve çok amaçlı salonunda düzenlenen organizasyonda sendika üyeleri bir araya geldi.

GÜNDEM      09 Haziran 2022 - 01:56     0

 TÜRK EĞİTİM-SEN İSKİLİP’TE BULUŞTU

 

Düzenlenen organizasyona; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Türk Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Enerji Sen Orta Karadeniz Şubesi Şube Başkanı Mehmet Ulucan, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Temsilcisi Vedat Kayalı, Kamu Sendikasına Bağlı İlçe Temsilcileri katıldı.

Türk Eğitim Sendika İskilip Temsilcisi Orhan Sağır selamlama konuşmasından sonra, “ Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bize emanet edilen bayrağı görevimiz süresince hep yukarıda dalgalandırmak için ahdettik.

İlk yılımızda ilçemizde yetkili sendika olmayı amaçladık ancak hedefimize çok yaklaşmamıza rağmen henüz bunu başaramadık. Ancak sizlerin vermiş olduğu güçlü destek ile göreve geldiğimiz günden itibaren üye sayımızı neredeyse iki katına çıkardık. Bunu yaparken hiçbirinize makam mevki vadinde bulunmadık, atama sözü görevlendirme sözü vermedik. Bizler sadece haklı olduğunuz müddetçe her şartta her kademede her yerde her zaman sizlerin yanınızda olacağımızın sözünü verdik. Sizlerin büyük teveccühüyle 6 ay gibi kısa bir sürede çok büyük yol kat ettik. Vermiş olduğunuz bu büyük destek hem motivasyonumuzu hem de sorumluluklarımızı artırdı.

Bu başarı elbette sadece benim başarım değildir. Başta Çorum Şube Başkanımız ve yönetimi olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve sahada sendikalarımızın en kılcal damarları olan okul temsilcilerimiz büyük gayret gösterdiler. Bu başarıda pay sahibi olan emek veren tüm dava arkadaşlarıma huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum. Tabii ki en büyük teşekkür ve minnet bizlerin yanında, bu kutlu çatı altına girme kararını veren siz değerli meslektaşlarımadır” dedi.

Başkan Ali Sülük, “ Yıllarca kamu hizmetinde ve Kamu-Sen üyeliğinde bulunmaktan onur duyduğumu sizlerin huzurunda bir kez daha dile getirmek istiyorum.

İlimizde yetkili sendika olan Kamu-Sen Şube Başkanı Selim Aydın’ı, ilçemizde güzel çalışmalara imza atan Türk Eğitim-Sen İskilip İlçe Temsilcisi Orhan Sağır’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca inanıp, güvenen ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli Sendika Üyelerine de desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ