BAŞKAN ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BAŞKANI PAZAR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

TANAY’DAN EZBER BOZAN AÇIKLAMA!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    BELEDİYE BAŞKANI PAZAR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

BELEDİYE BAŞKANI PAZAR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçedeki Sakarya Semt Pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

EKONOMİ      26 Aralik 2021 - 14:46     0

BELEDİYE BAŞKANI PAZAR ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Pazar yerinde genç yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Ali Sülük, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ali Sülük, “ Pazar esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Esnaflarımıza işlerinde bereketli ve bol kazanç, vatandaşlarımıza ise hayırlı alışverişler dileyerek, taleplerini dinledik. Pazar esnafı ve vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları en kısa sürede yapacağız. Halkımızın yanında yer almaya, onları dinlemeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Pazar Esnafı, Başkan Ali Sülük’ün kendilerini ziyaret etmesi ve ilçede yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ