Zabıta Ekipleri Fahiş Fiyat Denetimi Yaptı

Okuduğunuz haber
ESNAFA DESTEK SÖZÜ

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN “GENÇLİK BULUŞMASI” PROGRAMI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ESNAFA DESTEK SÖZÜ

ESNAFA DESTEK SÖZÜ

Sanayi Sitesinde Tamircilik yapan esnaflar Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

EKONOMİ      29 Aralik 2021 - 00:08     0

ESNAFA DESTEK SÖZÜ
Tamirci esnafı; Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Uslu ile Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret ederek ihtiyaçları olan Dükkân talebini ilettiler. Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında, istekleri olan dükkân yerleri için Başkanından destek sözünü aldılar.
Ziyaret sonrasında Başkan yaptığı açıklamada, “ Üreten ve ilçe ekonomisine katkı sunan Tamirci Esnaflarımıza ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın İsmet Uslu Bey’e ziyaretleri için teşekkür ederim. Ziyarette Esnaflarımızın Sanayi Bölgesinde ihtiyaçları olan Dükkân talebi için ön değerlendirmeleri yaptık. Tamirci Esnafımızın isteği olan dükkânları ilçemize kazandırmak için gerekli çalışmaları en kısa sürede yaparak ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ